Kontakt broj telefona
064 / 030 7901

Podprozorske daske

picture

Skorašnji projekti
Projekti koje smo nedavno uradili...

picture

21.5.2016
Kompletna ugradnja prozora u stambenom naselju Liman III u Novom Sadu. Podprozorske daske od najkvalitetnijih materijala isečene milimetarskom preciznošću.

>> kontakt info

Isporuka
brzo & sigurno

picture

Kurirska dostava na vašu adresu

Beograd, Inđija, Irig, Niš, Novi Sad, Backa Palanka, Prokuplje, Leskovac, Negotin, Sabac, Sid, Novi Pazar, Vranje, Vrsac, Subotica, Zaječar, Zrenjanin, Kruševac, Kragujevac, Pančevo, Sombor, Kikinda, Ruma, Valjevo, Požarevac, Smederevo, Vrbas, Čačak, Užice, Kruševac, Pirot..

>> pročitajte više

Prozorske daske u našoj ponudi

U ponudi imamo 2 vrste PVC dasaka: STANDARD i PREMIUM modele.

RAZLIKA IZMEDJU STANDARD I PREMIUM MODELA JE U BROJU I DEBLJINI KOMORA (TEZINI, CVRSTINI DASKE), KAO I U KVALITETU PLASTIKE OD KOJE SU NAPRAVLJENE.


STANDARD

Standard su najzastupljenije PVC daske koje svojim zadovoljavajućim kvalitetom pružaju osnovnu zaštitu a lepim izgledom zauzele mesto na našem tržištu kao neizostavni detalj svakog prozora.
picture

PREMIUM

Premium PVC daske su najbolje i najkvalitetnije PVC daske na našem tržištu, za one koji traže vrhunski kvalitet. Odlikuje ih veći broj zidova i komora od prethodnog modela što im omogućava izuzetnu čvrstinu. Takođe kvalitet materijala im pruža dugotrajnu postojanost na svim vremenskim uslovima.
picture picture

Kontakt

MARLINS T.R.
Telefon: 064 030 7901
office@podprozorskedaske.com
Sediste firme:
Đure Jakšića 3, 21411 Begeč
PIB. 110186864